Cégünkről
Galéria
Referenciák
Kapcsolat
Humán erőforrás
Műszaki információ
GINOP információ
Kutatás-fejlesztésÉpítőipari Beruházó és Szállítmányozó Kft.

4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 14
Telefon: +36 42 787 910, Fax: +36 42 786 012
E-mail: iroda@kelet-ut.hu


GINOP pályázat

  • a kedvezményezett neve: KELET-ÚT Építőipari, Beruházó és Szállítmányozó Kft.
  • a projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a Kelet-Út Kft.-nél
  • a szerződött támogatás összege: 9 883 500 Ft
  • a támogatás mértéke (%): 100%
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A cég széles körben kívánja bevezetni a rugalmas foglalkoztatást, amely a munka és magánélet jobb összehangolása mellett alkalmat ad a vállalat vezetésének a belső működés áttekintésére, a belső együttműködés és a teljesítmény értékelés fejlesztésére, az erőforrásokkal való gazdálkodás fejlesztésére. Ehhez kapcsolódóan lehetőség nyílik piaci a stratégia pontosítására, a belső működési rend fejlesztésére.
A rugalmas foglalkoztatási formák szabályozott keretek szerinti bevezetésével a munkavállalóknak lehetősége van a munka-magánélet összeegyeztetésére, illetve a munkaadó szempontjából a lojalitás erősítésére és a hatékony munkavégzésre.
Távolról elérhető szerver, valamint tabletek és laptopok beszerzése történik meg a telephelyen kívüli munkavégzés miatt.
A projekt eredménye a 10 átalakított munkakörben 11 munkavállaló, 2 új foglalkoztatási forma. További eredmények, a dolgozói elégedettség növelése, a motiváció és lojalitás erősítése, új munkakultúra meghonosodása, a vezetői gondolkodásmód és attitűd fejlődése, a munka-magánélet egyensúly erősödése, testre szabott projekt kontrolling rendszer és annak alapjainak lefektetése.

  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.02.28.
  • projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00427

Széchenyi2020